Studenthälsan på Linnéuniversitetet erbjuder

Studenthälsan på Linnéuniversitetet erbjuder

av Helena Mallin -
Antal svar: 0

INDIVIDUELLA SAMTAL
På båda orterna: individuella samtal om det som påverkar studierna negativt; stress, oro, dålig självkänsla, relationsproblem etc, sånt som vi människor brottas med lite till mans. Eller det som mer direkt kopplar emot studiesituationen; skjuta upp-beteende, motivationsproblem etc. Kontakt via mail eller telefon. Tisdagar och torsdagar mellan 13.00 och 14.00 har vi öppen mottagning och då kan man bara dyka upp. Vi svarar omgående medan det kan just nu ta upp till några veckor för att få tid i Växjö pga hög efterfrågan. 

Hitta kontaktuppgifter här

 

 KURSER och GRUPPER

VILA HUVUDET - RELAX YOUR MIND - Växjö

Vila huvudet - Lunch-reträtt på studenthälsan varje onsdag
Kom och sitt en halvtimme och vila huvudet. Släpp ner axlarna och andas. Vi använder meditation och mindfulness för att stanna med oss själva en stund. Vi startar den 28 januari 12.30, på Studenthälsan, hus J. Du kan bara dyka upp, ingen föranmälan behövs. Välkommen!

RELAX your MIND När vi har besök av utländska studenter så instruerar/andas vi på engelska!
Vid eventuella funderingar, kontakta Annika.axelsson@lnu.se

 

MINDFULNESSKURSER

Mindfulnesskurs Kalmar
Gunilla.Carrington@lnu.se

Info 

Mindfulnesskurs Växjö
​Under fem torsdagseftermiddagar lär du dig både tekniker och förhållningssätt som hjälper dig att bli mer medvetet närvarande i ditt liv och mindre stressad.

Så varmt välkommen till Studenthälsan i hus J! Vi startar den 12 februari kl 16.30. Anmälan till Annika.Axelsson@lnu senast den 5 februari. Begränsat antal platser och först till kvarn gäller. kursavgift 200 kr. Mer info

VÅGA TALA Växjö
När det blir tillräckligt antal intresserade så ger vi en Våga tala-kurs kurs på åtta träffar i vår. Genom att stegvis öva i mindre grupp får du chans att förbättra ditt självförtroende som talare. Kristina.Ekegren@lnu.se Mer info

FÖRELÄSNINGAR/WORKSHOPS
Vi kan erbjuda ett utbud av föreläsningar/ workshops om t ex stress, uppskjutarbeteende, talängslan, kost och träning, sömn.  Under våren kommer vi att publicera en mer komplett lista på vår hemsida. Har ni frågor,  hör av er till oss.

LIVSSTILSTEST
Under vårterminen skickar Studenthälsan ut livsstilstest till studenter på termin 1, 3, 5 och 7 kring stress och alkoholvanor. Testerna finns också här  , både på svenska och engelska.