Välkommen till Farmakologi med förskrivningsrätt för vissa läkemedel

Du har sökt och blivit antagen till kursen Farmakologi med förskrivningsrätt för vissa läkemedel (4BK005), 15 hp, på Fakulteten för FHL vid Linnéuniversitetet. Med detta brev vill vi hälsa dig varmt välkommen och ge dig lite kort information inför terminsstarten.

Introduktionsmöte
Kursen startar 7 november kl 9.00 via ett Zoom-möte. Länk till detta kommer att finnas på kurssidan i MyMoodle som är Linnéuniversitetets lärplattform. Du kommer att bli kopplad dit när du registrerat dig på kursen.

Skaffa studentkonto och registrera dig
Du behöver ha ett studentkonto för att kunna registrera dig. På www.lnu.se/nystudent finns information om hur du gör. Registrering krävs för att du ska kunna påbörja den kurs som du har blivit antagen till. Det är viktigt att du registrerar dig på kursen senast 6 november. Registreringsperioden för kursen öppnar 30 oktober.

Kurslitteratur
Kurslitteraturlistan hittar du i kurs-/ och utbildningsplanen som finns här: https://lnu.se/student/under-studierna/kurs-och-utbildningsplaner/
Skriv in kurskod eller kursnamn i sökfältet för att få fram aktuell kursplan. Om det finns flera versioner ska du välja den senaste versionen.

Förhinder
Är du förhindrad att delta vid introduktionstillfället kontakta kursansvarig.

Mer information
All undervisning sker på distans. Examination sker genom inlämningsuppgifter, quizzar samt en salstentamen i läkemedelsräkning i slutet av kursen. Salstentamen kommer äger rum 9 januari 2024. Har du frågor så hör av dig till mig, Kristina Magnusson, som är kursansvarig via e-post: kristina.magnusson@lnu.se

Med vänlig hälsning

Kristina Magnusson


Senast ändrad: onsdag, 21 juni 2023, 13:56