Examinationstillfällen
ProvmomentFörsta tillfälletAndra tillfället Tredje tillfället
Matematik Derivata
2021-06-01
2022-01-14 2/6 - 3/6 2022

Examintor: Anders Nordborg, anders.nordborg@lnu.se

När det står en datumperiod innebär det att en omexamination kommer att ges någon gång inom den perioden. Observera att datumen för examinationstillfällena kan komma att ändras. Håll dig därför uppdaterad via informationen på https://www.student.ladok.se/student.

Vill du meddela intresse för omexamination kontaktar du kma@lnu.se

Viktigt!

  1. Du måste anmäla dig till vissa examinationstillfällen via Ladok  https://www.student.ladok.se/student Anmälan till examination sker senast kl. 23:59 nio helgfria vardagar före examinationstillfället. Efteranmälan är inte möjlig. (När anmälan är gjord hittar du uppgifterna genom att klicka på kursnamnet och sedan välja Resultat i Ladok.) Du kan ansöka om ett e-konto på https://eduid.se/ för att få tillgång till Ladok om du saknar aktivt studentkonto.
  2. Exakta tider för examinationer kan komma att tilldelas av lärare och kommuniceras via mejl. Se därför till att ha aktuell e-postadress registrerad i Ladok.
  3.  Om du saknar studentkonto kontakta: kma@lnu.se

Dessutom:

  • En kurs som formellt lagts ned kan inte kompletteras. Det vill säga, kursen kommer inte längre att kunna examineras när tredje tillfället passerat.
  • Endast avslutade kurser kan räknas in i en examen.

Senast ändrad: onsdag, 29 mars 2023, 12:56