2VÅ661 Vård av patienter i palliativt skede 7,5hp

Välkommen till kursen Vård av patienter i palliativt skede vårterminen 24.

Du har antagits till kursen Vård av patienter i palliativt skede, 2VÅ661 (7,5hp) vid fakulteten för Hälso- och livsvetenskap vid Linnéuniversitetet våren 2024 och med detta brev vill vi hälsa dig varmt välkommen och ge dig mer information om kursen.

Kursen är helt webbaserad och kommer att ges med 100% studietakt under våren. Eftersom kursen är webbaserad sker all kommunikation genom lärplattformen Moodle. På kurssidan i Moodle hittar du kursdokument, schema, kontaktinformation till kursledningen

Kursen består av föreläsningar, grupparbeten, seminarier och online-aktiviteter, och du förväntas delta aktivt i kursaktiviteterna. Seminarier och vissa uppgifter är obligatoriska. I kursen ingår två seminarier som sker kursvecka två och fyra. För att få betyg på kursen krävs deltagande i kursens olika delar och vissa uppgifter kan ersättas med skriftliga kompletteringsuppgifter.

Vi har kursintroduktionen den 15 januari 14:00-16:00 online via zoom. Du hittar zoomlänken på kurssidan, som kommer att finnas tillgänglig innan kursen startar.

Registrera dig på kursen före introduktionen och du behöver då registrera dig både i Ladok och i Moodle.

1.       Logga in med ditt användarnamn och lösenord på kurssidan: https://moodle.lnu.se/course/view.php?id=61403

2.       Information till dig som ny student hittar du på https://lnu.se/student/ny-student/

3.       Om du har tekniska problem, vänligen kontakta IT-support för studenter:  https://lnu.se/student/stod-och-service/it-och-support/

Kurslitteratur anges i kursplanen som du hittar på kurs och utbildningsplaner sök på kurskod: 2VÅ661.

Om du inte vill behålla din plats i kursen, vänligen kontakta oss så snart som möjligt, eftersom det finns andra studenter på väntelistan för denna kurs! 

Om du har några frågor, kontakta kursansvarig, Jonatan Lekman, via e-post Jonatan.Lekman@lnu.se eller telefon 0470-70 85 42.

 

Vänliga hälsningar

Jonatan Lekman

Universitetsadjunkt, Linnéuniversitetet



Senast ändrad: torsdag, 21 december 2023, 14:21