För att komma igång och hinna lära känna kurskamrater och lärare lite bättre ordnar fakulteten för teknik en introduktion för nya programstudenter veckan före kurserna börjar.

Programmen välkomnas till fakulteten, tid och plats finns på lnu.se under ditt program. Därefter ansluter studentföreningarna till mötet och deras aktiviteter startar på campus.

Tisdag 27 augusti

09.15 - 12.00 Repetition i matematik. Det kommer att finnas uppgifter att lösa och material att titta på samt diagnostiska test för att veta vad du behöver öva på. Registrera dig för att se ditt schema med lokaler på studentwebben.

13.00 - 15.00 Programmets dag Kalmar
På tisdagen finns utrymme för programansvarig rå om sina egna studenter innan kursstart och det är extra viktigt att du deltar. Tid och plats meddelas av programansvarig. Aktiviteterna kan vara att besöka en arbetsplats, en förhandstitt på ämnena eller något socialt. Vissa program har annat datum, exempelvis program som ges parallellt campus/distans och har komprimerade träffar för alla sina studenter.

Onsdag 28 augusti, Programmets dag Växjö

På onsdagen finns utrymme för programansvarig rå om sina egna studenter innan kursstart och det är extra viktigt att du deltar. Tid och plats meddelas av programansvarig. Aktiviteterna kan vara att besöka en arbetsplats, en förhandstitt på ämnena eller något socialt. Vissa program har annat datum, exempelvis program som ges parallellt campus/distans och har komprimerade träffar för alla sina studenter.

TGI2B Byggteknik: Start: kl 10.00, sal N1017. Avslut: senast kl 15.

Torsdag 29 augusti

09.15-12.00 På förmiddagen fortsätter repetitionen i matematik för de flesta program. Se ditt schema för vilka tider som gäller för just dig.

Fredag 30 augusti

09.15 - 12.00 Repetition i matematik

Här hittar du länkar till: Studentföreningarna

Senast ändrad: måndag, 26 augusti 2024, 08:02