Varmt välkommen till kursen 1MX032 Grundkurs om djurskydd

Med detta brev vill vi ge dig lite kort information inför terminsstarten.

Introduktionsmöte på kursen sker på distans på så sätt att du loggar in på kurssidan samma datum när terminen och kursen startar den 2 september och visar därmed att du ämnar ta din plats i anspråk och gå utbildningen. Kursen går på kvartsfart under hela höstterminen och helt på distans. 

Skaffa studentkonto och registrera dig

Du behöver ha ett studentkonto för att kunna registrera dig. På Studentwebben finns information om hur du gör. Registrering krävs för att du ska kunna påbörja den utbildning som du har blivit antagen till. Obs, kurserns startdatum är sista registreringsdagen! 

Litteratur Kurslitteraturlistan hittar du i kursplanen (sök på kurskoden 1MX032 i länken HÄR). Litteraturen finns fritt tillgängligt via Internet eller kurssidan. 

Examination Hemtentamen och skriftliga inlämningsuppgifter (viktigt att hålla deadlines, läs mer här nedanför)

Förhinder Det är många som vill läsa denna kurs - så om du är förhindrad att gå utbildningen vänligen avregistrera dig så att vi kan ta in reserver. 

Allmänt om kursens uppbyggnad Kursen går på kvartsfart (25%) under hela höstterminen, den börjar 2 september 2024 och slutar 19 januari 2025. Att studera på kvartsfart innebär att du förväntas lägga ca 10 timmar per vecka på studier. 

Kursen är indelad i så kallade moduler, och uppgifterna inom varje modul ska lämnas in senast sista dagen då modulen är aktuell (när modulen är aktuell visas med röda bokstäver under modulrubriken, vanligtvis är modulerna tre veckor långa). Du kan arbeta med innehållet i modulen när du kan och vill, det enda du behöver tänka på är att göra klart de självrättande testerna och skriftliga inlämningsuppgifterna innan nästa modul öppnas. Om du inte håller tiderna riskerar du att bli avregistrerad från kursen. Vid sjukdom och annat oförutsett måste du kontakta kursledningen för ersättningsuppgift.   

Kontaktperson vid frågor om registrering eller avregistrering 

Lisa Bergström, lisa.bergstrom@lnu.se - ange kurskoden 1MX032 och kursens namn, samt ditt namn och personnummer.

Vid Linnéuniversitet råder nolltolerans mot diskriminering, trakasserier och andra kränkningar, mer läsning om detta finns HÄR

Mer information Har du ytterligare frågor så hör av dig till kursansvarig

Sirkku Sarenbo sirkku.sarenbo@lnu.se

Varmt välkommen! 

Senast ändrad: söndag, 21 juli 2024, 10:43