Välkommen till programmet Digital verksamhetsutveckling!


Introduktionsveckan

För att ge dig en bra start på dina studier börjar vi med en introduktionsvecka under vecka 35. På måndagens intromöte, 26:e augusti 10:30, samlas vi tillsammans med andra utbildningsprogram och personal i salen Leonardo för allmän välkomsthälsning och information om universitetets olika stödfunktioner. Därefter möts ni upp av er utbildningsförening. 

Mer information om introveckan hittar du i andra rubriken här


Skaffa studentkonto och registrera dig

Du behöver ha ett studentkonto för att kunna registrera dig. På Lnu.se/nystudent finns information om hur du gör. Registrering krävs för att du ska kunna påbörja den utbildning som du har blivit antagen till.

Du måste registrera dig senast den 8:e september.

Terminsstart
Terminen startar officiellt måndagen därefter och då startar också undervisningen på kurserna i programmet. Varje kurs startar med ett obligatoriskt introduktionsmöte. Du kommer till att börja med läsa två kurser parallellt:

  • 1IK071 -- Grundläggande informatik
  • 1FE926 -- Företagsekonomi I, Marknadsföring

Schema kommer senare men kan alltid sökas på vårt schemasystem TimeEdit.

Studera med funktionsnedsättning

Det finns hjälp och stöd för dig som ska studera med funktionsnedsättning. Undersök dina möjligheter och nyttja de resurser som finns. Ansök om stöd i god tid, gärna redan när du blivit antagen. Läs mer på https://lnu.se/student/stod-och-service/studera-med-funktionsnedsattning/

Litteratur

Kurslitteraturlistan hittar du i kurs-/ och utbildningsplanen som finns här: Kurs- och utbildningsplaner Skriv in kurskod eller kursnamn i sökfältet för att få fram aktuell kursplan. Om det finns flera versioner ska du välja den senaste versionen.

Utrustning

Vi rekommenderar starkt att du har en egen bärbar dator med till undervisningen. Anledningen till detta är att det är väldigt svårt att få till en bra personlig arbetsmiljö på gemensamma datorer och de applikationer du kommer att arbeta i kommer att vara en viktig del av din utbildning. Val av dator och operativsystem är valfritt. 

Vi rekommenderar följande utrustning för dina studier:

  • En “modern dator”, Windows, MacOS eller Linux
  • Ett headset av bra kvalitet
  • En webbkamera
Det finns datorer på campus om du inte skulle ha en egen dator, men i längden är det en sämre lösning för dig.

Mer information

Har du frågor så hör av dig till programmets utbildningsadministratör via e-post eller telefon:
Elisabeth Walter (0470-708719 elisabeth.walter@lnu.se

Linnéuniversitetets växel: 0772-28 80 00

Senast ändrad: torsdag, 27 juni 2024, 11:09