Välkommen till Drift- och underhållsteknik!

Informationen på denna sida vänder sig till dig som blivit antagen till Drift- och underhållsteknik som ges vid Sjöfartshögskolan som också är en del av Fakulteten för Teknik vid Linnéuniversitetet. Med detta brev vill vi hälsa dig varmt välkommen och ge dig en kort information inför terminsstarten.

Jag heter Tobias Hedin och är programansvarig. Utöver mitt programansvar undervisar jag också i eltekniska ämnen samt programmering och kylteknik.

Introveckan.

För att ge dig en bra start på dina studier börjar vi med en frivillig introduktionsvecka under vecka 35. På måndagens intromöte ger vi information om universitetets olika stödfunktioner samt olika system som ni kommer i kontakt med under er studietid. Tid för intromötet hittar du i ditt schema i TimeEdit. Därefter möts ni upp av er utbildningsförening. Under veckan erbjuder vi också repetitionsmatematik (mer information ges på intromötet).

Mer information om introveckan hittar du i andra rubriken här.

Programstart.

Terminen börjar v36 med en programstart kl. 10:15 i sal MA121 måndagen den 2 september. Här får ni programspecifik information. Glöm inte att registrera er på kurserna ni ska läsa.

Förberedelser inför terminsstart.

Vi rekommenderar att ni införskaffar en miniräknare, gärna en grafräknare ex. Texas Instrument TI-82, TI-83 eller TI-84. Det finns andra märken som fungerar också. Självklart har ni med er anteckningsmöjligheter på föreläsningar och laborationer.

Kurslitteratur för terminens första kurser hittar ni i kursplanerna. Gå in på https://kursplan.lnu.se och sök efter:

o   1PL12D Industriellt ledarskap och styrning

o   1FT17I Pneumatik och hydraulik

o   1DU23D Tekniska system

Välj den kursplan som är nyast för varje kurs och bläddra till slutet så hittar ni litteraturlistan för just den kursen.

Kontaktuppgifter till programansvarig. https://lnu.se/personal/tobias.hedin/


Senast ändrad: onsdag, 3 juli 2024, 08:18