Välkommen till eHälsa för Biomedicinska analytiker, höstterminen 2024

Du har sökt och blivit antagen till eHälsa för Biomedicinska analytiker (7,5 hp med kurskod: 4XN018) på Fakulteten för hälsa och livsvetenskap vid Linnéuniversitetet. Med detta brev vill vi hälsa dig varmt välkommen och ge dig lite kort information inför terminsstarten.

Kursen eHälsa för Biomedicinska analytiker går på distans och inbegriper inga fysiska träffar på campus. I kursens rum i Moodle finns mer information om kursen, schema och det är här du kommer att hitta inspelade föreläsningar och inlämningsmappar för kursens examinationer. På www.lnu.se/student/under-studierna/larplattform/ kan du läsa mer om Moodle.

Kursintroduktion
Kursintroduktionen är tisdag 3 september kl 8:30-10 på distans på Zoom. Länk till Zoom hittar du i kursens kursrum i Moodle. Kursen går mellan vecka 36–45.

Skaffa studentkonto och registrera dig
Du behöver ha ett studentkonto för att kunna registrera dig på kursen. På www.lnu.se/nystudent finns information om hur du gör. Registrering krävs för att du ska kunna påbörja den utbildning som du har blivit antagen till. Registreringen öppnar ca en vecka innan kursstart. Registrera dig gärna på kursen innan kursen startar vecka 36.

Kurslitteratur
Kurslitteraturlistan hittar du i kurs-/ och utbildningsplanen som finns här: https://lnu.se/student/under-studierna/kurs-och-utbildningsplaner/
Skriv in kurskod eller kursnamn i sökfältet för att få fram aktuell kursplan. Om det finns flera versioner ska du välja den senaste versionen.

Förhinder
Är du förhindrad att delta vid introduktionstillfället, vänligen kontakta: Lina Nilsson lina.nilsson@lnu.se   

Mer information
Har du frågor, vänligen hör av dig till kursansvarig via e-post eller telefon:

Lina Nilsson (kursansvarig), lina.nilsson@lnu.se, 0480-44 63 96

Linnéuniversitetets växel: 0772-28 80 00

Med vänlig hälsning

Lina Nilsson


Senast ändrad: fredag, 14 juni 2024, 14:43