Varmt välkommen till Specialistsjuksköterskeprogrammet, inriktning vård av äldre, 60 hp med start höstterminen 2024

Vad roligt att du valt att lära utbildningen hos oss på Linnéuniversitetet. Utbildningen drivs i samverkan mellan Linnéuniversitetet, Göteborgs universitet, Högskolan Väst, Jönköping University och Högskolan Kristianstad. 

 

Introduktionsmöte

Utbildningen startar tisdagen den 3 september och denna dag inbjuds du till en digital alternativt fysisk introduktion. Mötet börjar kl. 09.00 och slutar ca kl.15.00. Du når mötet digitalt via Zoom på följande länk: https://lnu-se.zoom.us/j/68988454981?pwd=YzFPem9wdFA4Uk0rUkhBUWd4eVlEdz09 Bor du i närheten är du välkommen till Linnéuniversitetet, Universitetskajen, Kalmar Hus Vita, Lokal: Vi4030

Syftet med introduktionen är att du ska få en så bra start som möjligt av utbildningen. Du får då möta dina studiekamrater och lärare vid lärosätet men kommer även får möta några av lärarna vid de andra lärosätena. Vidare presenteras Linnéuniversitetet, utbildningsprogrammet och ingående kurser. Vi ser denna dag som en mycket viktig start för de gemensamma två år som ligger framför oss och hoppas att Du har möjlighet att närvara. Om Du inte kan närvara på introduktionen får Du efteråt ta del av dagens innehåll via webbmiljön.

Meddela inriktningsansvarig Stefan Andersson om Du har möjlighet att närvara eller inte, via mejl: stefan.andersson@lnu.se eller tfn 0480/446335 senast 27/8.

Du behöver ha fungerande dator helst med kamera (fungerar även med telefon). När du klickar på länken så laddas programmet ned automatiskt och det är kostnadsfritt. Länk till sida med information om zoom finner du på: https://serviceportalen.lnu.se/sv-se/article/1012280

Återbud

Om du inte kommer att påbörja utbildningen ber vi dig att snarast ta kontakt med utbildningsadministratör Nadja Heinvall nadja.heinvall@lnu.se eller lämna återbud via www.antagning.se.

Om du inte meddelat att du vill ha din plats eller genom att närvara vid introduktionsdagen kommer din plats att överlåtas till person på reservplats.

Registrering

Inför programmets första kurs behöver du registrera dig på kursen och i Ladok. Registreringsperioden är i allmänhet en vecka innan kursstart och under kursstartsveckan. Vi rekommenderar att du i god tid innan kursstart skaffar ett studentkonto då det är en förutsättning för att du ska kunna gå vidare med registreringarna. Se separata instruktioner för kursregistrering. https://lnu.se/student/ny-student/

Lärplattform

Utbildningen drivs via en gemensam webbaserad lärandemiljö. Mer information och inloggningsuppgifter till webbplattformen Canvas skickas till Dig ca en vecka innan kursstart under förutsättning att Du har tackat ja till utbildningen.

Litteratur

Utbildningsplanen för hela programmet samt kursplanen för den första kursen; Omvårdnad hälsa och livsvillkor hos äldre som drivs av Jönköping University finns tillgängliga via Linnéuniversitetet, https://lnu.se/student/under-studierna/kurs-och-utbildningsplaner/. Inför kursstart kan det vara bra att Du har införskaffat den obligatoriska litteraturen som ingår i den första kursen.

Ytterligare information

Mer ingående information följer närmare programstart.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig lärare eller studievägledare via e-post eller telefon.

Ansvarig lärare:
Stefan Andersson
stefan.andersson@lnu.se
0480/446335

Studievägledare:
Martina Holmsten
martina.holmsten@lnu.se
0480/446055

                                           

 

 

 

 

 

 

 



 

 

Senast ändrad: söndag, 28 april 2024, 19:51