Välkommen till barnmorskeprogrammet!

Du har blivit antagen till Barnmorskeprogrammet 90hp på Fakulteten för hälso- och livsvetenskap vid Linnéuniversitetet. Med detta brev vill vi hälsa dig varmt välkommen och ge dig lite kort information inför terminsstarten.
 

Introduktionsmöte

Introduktion och all teori  kommer att ske på campus Kalmar. Enstaka föreläsningar kan komma att ges digitalt via Zoom, som du gärna kan göra dig bekant med. Introduktion är måndagen den 28 augusti kl 10.00 Hus Vita, andra våningen, Kliniskt träningscentrum KTC. Här finns en karta över campus i Kalmar: https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/kontakta-och-besoka/karta/ Vi börjar dagen med att hälsa er välkomna och presentera oss lärare och ni får presenterar er. Ni kommer att få  information och kan ställa frågor om programmet eller första kursen. Vi är avslutar ca 15.00. 

Skaffa studentkonto och registrera dig
Du behöver ha ett studentkonto för att kunna registrera dig. På www.lnu.se/nystudent finns information om hur du gör. Registrering krävs för att du ska kunna påbörja den utbildning som du har blivit antagen till.

Litteratur
Kurslitteraturlistan hittar du i utbildnings-/kursplanen som finns här: https://lnu.se/student/under-studierna/kurs-och-utbildningsplaner/

Skriv in kurskod 4RP002 eller kursnamn "Reproduktiv och sexuell hälsa",  i sökfältet för att få fram aktuell kursplan. Om det finns flera versioner ska du välja den senaste versionen.

Mer information

Avser du inte att börja programmet ta kontakt med Nadja Heinvall nadja.heinvall@lnu.se eller lämna återbud på antagning.se. Det är viktigt då vi kan erbjuda en annan student platsen. Önskar du schema för första kursen går det bra att maila Sofia Tallhage. 

Har du frågor så hör av dig till programansvariga via e-post:

Med vänlig hälsning
Sofia Tallhage sofia.tallhage@lnu.se 

Marie Oscarsson marie.oscarsson@lnu.se

Senast ändrad: torsdag, 22 juni 2023, 14:28