Psykologprogrammet, 300 hp

Välkommen till Psykologprogrammet!

Du har sökt och blivit antagen till LNU-G0037, Psykologprogrammet (300hp) på Fakulteten för hälso- och livsvetenskap vid Linnéuniversitetet. Med detta brev vill vi hälsa dig varmt välkommen och ge dig lite kort information inför terminsstarten.

Introduktionsmöte

Programstart sker måndagen den 28 augusti kl. 10:15-12:00, i sal K1082V, Hus K, Växjö. Vi börjar med ett upprop och ger sedan en introduktion och presentation av Linnéuniversitetet och Institutionen för psykologi. Vi avrundar med en genomgång av första delkursen. Du kommer träffa programansvariga, prefekt, studievägledare, utbildningsadministratör och studenthälsan.

Skaffa studentkonto och registrera dig

Du behöver ha ett studentkonto för att kunna registrera dig. På https://lnu.se/nystudent finns information om hur du gör. Registrering krävs för att du ska kunna påbörja den utbildning som du har blivit antagen till.

Litteratur

Kurslitteraturlistan till programmets första kurs som har beteckningen1PS523 Introduktion till psykologi, hittar du i kurs- och utbildningsplanen som finns här:

https://lnu.se/student/under-studierna/kurs-och-utbildningsplaner/. Skriv in kurskod eller kursnamn i sökfältet för att få fram aktuell kursplan. Om det finns flera versioner ska du välja den senaste versionen.

Förhinder

Är du förhindrad att delta vid introduktionstillfället kontakta studievägledare, Ingrid Bonnevier ingrid.bonnevier@lnu.se

Mer information

Har du frågor så hör av dig till studievägledare Ingrid Bonnevier via e-post eller telefon: ingrid.bonnevier@lnu.se, tel. 0470-708320  eller programansvarig Erik Lindström via e-post eller telefon: erik.lindstrom@lnu.se, tel 0480-446733.

Linnéuniversitetets växel: 0772-28 80 00

Samlad information från Fakulteten för hälso- och livsvetenskap finns på https://mymoodle.lnu.se/course/view.php?id=40193

 

Med vänlig hälsning

Erik Lindström

Programansvarig för psykologprogrammet

 

Senast ändrad: torsdag, 29 juni 2023, 08:07