Psykologprogrammet, 300 hp

Välkommen till Psykologprogrammet!

Du har sökt och blivit antagen till LNU-G0239, Psykologprogrammet (300hp) på Fakulteten för hälso- och livsvetenskap vid Linnéuniversitetet. Med detta brev vill vi hälsa dig varmt välkommen och ge dig lite kort information inför terminsstarten.

Introduktionsmöte

Programstart sker måndagen den 2 september kl. 10:15-12:00, i sal J1034V, Hus J, Växjö. Vi börjar med ett upprop och ger sedan en introduktion och presentation av Linnéuniversitetet och Institutionen för psykologi. Vi avrundar med en genomgång av första delkursen. Du kommer träffa programansvariga, prefekt, studievägledare, utbildningsadministratör och studenthälsan.

Behöver du hjälp att hitta finns karta på lnu.se: https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/kontakta-och-besoka/karta/

Skaffa studentkonto och registrera dig

Du behöver ha ett studentkonto för att kunna registrera dig. På www.lnu.se/nystudent finns information om hur du gör. Registrering krävs för att du ska kunna påbörja den utbildning som du har blivit antagen till.

Litteratur

Kurslitteraturlistan till programmets första kurs som har beteckningen1PS523 Introduktion till psykologi, hittar du i kurs- och utbildningsplanen som finns här:

https://lnu.se/student/under-studierna/kurs-och-utbildningsplaner/. Skriv in kurskod eller kursnamn i sökfältet för att få fram aktuell kursplan. Om det finns flera versioner ska du välja den senaste versionen.

Förhinder

Är du förhindrad att delta vid introduktionstillfället kontakta utbildningsadministratör Annica Olsson annica.olsson@lnu.se, 0470-76 75 12

Mer information

Har du frågor så hör av dig via e-post till studievägledare, Anna Adolfsson anna.adolfsson@lnu.se  0480-446008  eller programansvarig Erik Lindström: erik.lindstrom@lnu.se 0480-446733.

Linnéuniversitetets växel: 0772-28 80 00

Samlad information från Fakulteten för hälso- och livsvetenskap finns på 

https://moodle.lnu.se/course/view.php?id=40193


Med vänlig hälsning

Erik Lindström

Programansvarig för psykologprogrammet

 

Senast ändrad: fredag, 14 juni 2024, 10:09