Välkommen!

Du har sökt och blivit antagen till NGIMW, Interaktiva medier och webbteknologier (180 hp) på Fakulteten för Teknik vid Linnéuniversitetet. Med detta brev vill vi hälsa dig varmt välkommen och ge dig lite kort information inför terminsstarten.

Introduktionsmöte

Onsdagen den 29 augusti, kl 10.00-12.00 (Wicksell, Hus K)

Nya studenter välkomnas till universitetet och ges en kort introduktion till Fakulteten för teknik (FTK). Denna introduktion varar ca en halvtimme. Studenter som studerar utbildningsprogrammet Interaktiva medier och webbteknologier kommer därefter att förflyttas till sal D1173A. Där ges en introduktion till utbildningsprogrammet och studenter får möjlighet att ställa frågor angående utbildningen, samt frågor kring ämnet medieteknik. Dagen avslutas kl 12.00.

Torsdagen den 30 augusti, kl 13.15-17.00 (C2303, Hus C)

Under denna dag ges en introduktion till medieteknik som ämne samt en fördjupad genomgång av kandidatprogrammet Interaktiva medier och webbteknologier. Studenter får möjlighet att träffa lärare, studenter, forskare och annan personal som är aktiva i utbildningsprogrammet. Dagen kommer att bestå av en blandning av kortare föreläsningar, rundvandringar, frågesessioner och mingel. Utöver allmän information, behandlas kursstarterna i utbildningsprogrammets första kurser (Studier i medieteknik & webbteknik 1)

Introduktionsvecka
Du hittar all information om introduktionsveckan här.

Skaffa studentkonto och registrera dig
Du behöver ha ett studentkonto för att kunna registrera dig. På Lnu.se/nystudent finns information om hur du gör. Registrering krävs för att du ska kunna påbörja den utbildning som du har blivit antagen till.

Litteratur
Kurslitteraturlistan hittar du i kurs-/ och utbildningsplanen som finns här:
Kurs- och utbildningsplaner Skriv in kurskod eller kursnamn i sökfältet för att få fram aktuell kursplan. Om det finns flera versioner ska du välja den senaste versionen.

Förhinder
Är du förhindrad att delta vid introduktionstillfället kontakta: Henrik Andersen henrik.andersen@lnu.se

Mer information
Har du frågor så hör av dig till programansvarig via e-post eller telefon:
Henrik Andersen, henrik.andersen@lnu.se, 0470-70 84 70

Linnéuniversitetets växel: 0772-28 80 00

Med vänlig hälsning,
Henrik Andersen

Senast ändrad: onsdag, 13 juni 2018, 16:30