Välkommen!

Du har sökt och blivit antagen till TGI4N Energi och miljö, högskoleingenjör 180 hp på Fakulteten för Teknik vid Linnéuniversitetet. Med detta brev vill vi hälsa dig varmt välkommen och ge dig lite kort information inför terminsstarten.

Introduktionsmöte

Introduktionsmötet äger rum den 27:e augusti kl 10.00 i sal N1008 (IKEA-salen). Terminen börjar på allvar måndagen den 3:e september men innan dess erbjuds ni en introduk­tionsvecka som startar måndagen den 27:e augusti. Då kommer ni dels att träffa era studentkamrater och dessutom kommer ni att träffa en del av oss på Institutionen för Byggd Miljö och Energiteknik. Vi sitter i hus M, en våning upp. I utbildningen kommer ni för det mesta att läsa två kurser parallellt och redan på måndagen den 3:e september börjar ni läsa två kurser; Grundläggande matematik för ingenjörer 1MA131 och Uthållig Energiförsörjning 1BT002.


Introduktionsvecka
Du hittar all information om introduktionsveckan här.


Skaffa studentkonto och registrera dig
Du behöver ha ett studentkonto för att kunna registrera dig. På Lnu.se/nystudent finns information om hur du gör. Registrering krävs för att du ska kunna påbörja den utbildning som du har blivit antagen till.

Litteratur
Kurslitteraturlistan hittar du i kurs-/ och utbildningsplanen som finns här:
Kurs- och utbildningsplaner Skriv in kurskod eller kursnamn i sökfältet för att få fram aktuell kursplan. Om det finns flera versioner ska du välja den senaste versionen.

Du kommer att börja läsa Grundläggande matematik för ingenjörer 1MA131 och Uthållig Energiförsörjning 1BT002.

Förhinder
Är du förhindrad att delta vid introduktionstillfället kontakta: katarina.rupar-gadd@lnu.se

Mer information

Har du frågor så hör av dig till programansvarig via e-post eller telefon:

Katarina Rupar-Gadd katarina.rupar-gadd@lnu.se 0470-70 81 25, 072-570 52 06

Programklassrum i MyMoodle Energi och Miljö


*MyMoodle är lärplattformen som används på Linnéuniversitetet och är det digitala kursrummet där studenter och lärare möts. Här hittar du en introduktionsfilm i MyMoodle.

Linnéuniversitetets växel: 0772-28 80 00

Med vänlig hälsning,
Katarina Rupar-Gadd

Senast ändrad: fredag, 8 juni 2018, 14:41