Välkommen!

Du har sökt och blivit antagen till programmet Högskoleingenjör, Datateknik (180 hp) på Fakulteten för Teknik vid Linnéuniversitetet i Växjö. Ett program som kommer att ge dig en utbildning som är mycket eftertraktad på arbetsmarknaden! Med detta brev vill vi hälsa dig varmt välkommen och ge dig lite kort information inför terminsstarten.

Introduktionsmöte
Alla nya programstudenter på Fakulteten för teknik, som ditt program hör till, välkomnas under en introduktionsvecka. Veckan inleds måndagen den 26 augusti kl 10.15 med information i sal N1008 (IKEA-salen) i hus N. Efter välkomsthälsning och en kort information går vi till en mindre sal i D-huset där det blir upprop och programinformation. Introduktionsveckan är inte obligatorisk, men vi rekommenderar att du är med. Under veckan ges en kort repetitionskurs i matematik. Det är viktigt att du hör av dig till oss på förhand om du inte kan komma på uppropet! Terminen startar sedan formellt veckan därpå, måndagen den 2 september (vecka 36).

Introduktionsvecka
Du hittar all information om introduktionsveckan här.
Onsdagen den 28 augusti gör vi ett studiebesök och har lite aktiviteter efter lunch. Reservera dagen i din kalender!


Skaffa studentkonto och registrera dig
Du behöver ha ett studentkonto för att kunna registrera dig. På Lnu.se/nystudent finns information om hur du gör. Registrering krävs för att du ska kunna påbörja den utbildning som du har blivit antagen till.

Litteratur
Under första läsperioden ska du läsa kurserna 1MA131, Grundläggande matematik för ingenjörer och 1DT100, Datorteknik – introduktion med projektarbete.

Kurslitteraturlistan hittar du i kurs-/ och utbildningsplanen som finns här:
Kurs- och utbildningsplanerSkriv in kurskod eller kursnamn i sökfältet för att få fram aktuell kursplan. Om det finns flera versioner ska du välja den senaste versionen.

Förhinder

Är du förhindrad att delta vid introduktionstillfället skicka ett mail till undertecknad.

Mer information
Har du frågor så hör av dig till programansvarig via e-post eller telefon:
Jonas Lundberg, Jonas.Lundberg@lnu.se, 0470-70 89 67

Linnéuniversitetets växel: 0772-28 80 00

Med vänlig hälsning,

Jonas Lundberg

Senast ändrad: onsdag, 3 april 2019, 16:17