Schema: 

Fråga: hur man kan se schema inför terminstart? 
Svar: Ni kan se det via Timeedit. Ni kan inte se via Moodle för att ni kanske inte är registrerat än. 

Kursregistrering:

Fråga: Jag har missat att anmäla mig till en kurs. Registreringsperioden har gått ut. Vem ska jag vända mig till?
Svar: kansliet, ekonomihogskolan@lnu.se 

Intyg:

Vem skall jag höra av mig till om jag behöver ett intyg? 

Svar: kansliet, ekonomihogskolan@lnu.se 

Omtenta:

Vilka rutiner/policy har vi för omtentor i situationer vi har lärarbyte? D.v.s. om studenten vill skriva omtenta och vi har en ny lärare i kursen?

Sen vill jag veta om gamla studenter (de som har omtenta) kan se vad den nya läraren har undervisat på Moodle?

Svar: Om en student som har läst en kurs och inte klarat ett specifikt moment på kursen kan studenten få tillgång till Mymoodle-kursrummet nästa gång kursen ges. Detta gäller vare sig det fortfarande är samma lärare i kursen eller om läraren är ny. Studenten måste själv kontakta administrationen för att vi manuellt ska lägga till studenten i kursrummet.

Ska en student plugga material som hon läste tidigare eller ska studenten anpassa sig efter förändringar som kan komma i en kurs? 

Svar: Tentorna skiljer sig ju åt från gång till gång, speciellt om det blir en ny lärare i kursen fast samma kursplan kvarstår. Om samma kursplan kvarstår måste studenten ändå anpassa sig efter förändringar i kursen, exempelvis ny lärare.

Är det samma bok som tentan utgår från, läggs det till eller tas kapitel bort? Vi vill veta vad som kommer skilja sig detta året jämfört med förra. 

Svar: På samtliga grundkurser i ekonomistyrning fungerar det enligt följande:

I kommentarsfältet på schemat finns läsanvisningar, i och med att vi lägger det där blir det också tillgängligt för samtliga.

Kompendiematerial, föreläsningsmaterial och vetenskapliga artiklar som inte finns i tryckt form läggs på respektive års kurshemsida. Enbart årets studenter får automatiskt tillgång till årets kurshemsida och för gamla studenter är det därför viktigt att de ber kansliet om tillgång till innevarande års kurshemsida.

Senast ändrad: torsdag, 15 augusti 2024, 14:24