Jusek söker studentmarknadsförare till Växjö

Jusek söker studentmarknadsförare till Växjö

av Helena Mallin -
Antal svar: 0

Jusek är det ledande akademikerförbundet för studenter och har studentverksamhet på sexton universitet och högskolor. Vi söker nu en kollega till vårt team i Växjö.

Vi söker dig som är självgående, lösningsfokuserad och kan driva ett projekt från ax till limpa. Det ett krav att du drivs av att rekrytera studenter till förbundet. Du kommer få erfarenhet inom marknadsföring och knyta kontakter med näringslivet och andra studenter. Vår studentpersonal brukar beskriva sitt jobb hos Jusek som roligt, meriterande och utvecklande.

Arbetsuppgifter
Din tjänst riktar sig mot studenter och går ut på att:

Rekrytera nya medlemmar på arbetsmarknadsdagar, inskrivningar och lokala event

Informera och sälja in Jusek på korta klasspresentationer och monterarbete

Planera och genomföra arbetsplatsevent för att öka studenternas kontakter med arbetslivet

Komma på kampanjer som ökar Juseks synlighet bland studenter

Din arbetsplats kommer att vara på Linnéuniversitetet och du arbetar tillsammans med en annan studentkollega. Jobbet är flexibelt och du kan kombinera det med dina egna studier. Du kommer få kontinuerlig utbildning i marknadsföring, retorik och försäljning. Som studentmarknadsförare deltar du på de event ni anordnar vilket innebär att du kommer få ett stort nätverk.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en duktig säljare. Du är bekväm med att ta egna initiativ, prata inför folk och du kan förmedla budskap till Juseks olika studentmålgrupper. Det är meriterande om du har erfarenhet av ideellt arbete eller försäljning.

Du har minst två terminer kvar av dina studier och du studerar juridik, ekonomi, samhällsvetenskap, systemvetenskap, personalvetenskap eller till kommunikatör på Linnéuniversitetet i Växjö.

Anställningsvillkor
Tjänsten omfattar 20 timmars arbete i månaden, under terminstid, där du själv fördelar tiden över veckorna. Lönen är 138 kr/timme exklusive semesterersättning. Start enligt överenskommelse eller allra senast i samband med Juseks obligatoriska utbildningshelg i Stockholm 11-14/8- 2016. 

Ansökan
Skicka CV och personligt brev till linda.egersten@jusek.se senast 15 maj 2016. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.