Glöm inte svara på Linnébarometern!

Glöm inte svara på Linnébarometern!

av Maja Rudhe -
Antal svar: 0

Glöm inte svara på Linnébarometern! Dina åsikter som student är mycket viktiga för oss!

Hur göra?

Den 1 mars fick du som är berörd e-post till din studentadress med kort information om undersökningen samt en länk till enkäten i Survey & Report. Studien beräknas pågå under en månad. Enkäten är mobilanpassad, så du kan lämna dina svar direkt via mobilen.

Vad är Linnébarometern?

Linnébarometern 2016 riktas till dig som är heltidsstuderande programstudent på grundnivå eller avancerad nivå. Undersökningen behandlar frågor om dina samlade erfarenheter och upplevelser av utbildningens kunskapsmiljö, om utbildningens koppling till forskning och arbetsliv samt ett antal frågor som berör hållbar utveckling, mångfald, internationalisering och jämställdhet. Linnébarometern är en av universitetets kvalitetsindikatorer och således central i det systematiska kvalitetsarbetet.

Varför är det viktigt att du deltar?

Linnébarometern handlar om att följa upp ett antal kvalitetsmål på en övergripande nivå. Undersökningen är central för kvalitetsförbättringar på enskilda utbildningar och utgör ett viktigt underlag i universitetsledningens projekt för utbildningskvalitet. Det är därför viktigt att få en hög svarsfrekvens.

Resultaten från Linnébarometern kommer att sammanfattas och presenteras i en skriftlig universitetsövergripande rapport, samt kortare sammanställningar per fakultet.