Driven student sökes till jobb i Växjö

Driven student sökes till jobb i Växjö

av Helena Mallin -
Antal svar: 0

Vill du under din studietid vara delaktig i arbetet med att starta igång ett nytt kafékoncept?

Du kommer att kunna spela en viktig roll i framtagandet av konceptet.

Vi söker dig som studerar ekonomi eller entreprenörsskap, gärna med med inriktning mot produkt-, tjänste- eller konceptutveckling. 

Vi har ett antal frågeställningar som skall undersökas/besvaras. Du arbetar med att sammanställa en undersökning av marknaden, på en rad mycket viktiga frågor som blir avgörande för konceptet. Det handlar om alltifrån prisläge för kunder och löneläge för personal, till mer unika saker kring produkten såsom inredning och design kring själva konceptet. Vad ingår i köpet när man handlar? Hur ska kaféts planlösning se ut kan vara en intressant fråga. Hur skapar man en miljö vars upplevelse stämmer överens med känslan som vårt koncept ska förmedla. Osv. Av affärsmässiga skäl kan inte hela konceptets idé avslöjas förrän den som ska jobba tillsammans med entreprenören bakom konceptet avslöjas helt i denna annons, det görs först efter sekretessförbindelse är undertecknad.

Vid intervjutillfället får du träffa en entreprenör som startat 5 olika företag och varumärken som idag är kända över hela landet och det är också han som kommer att bli ditt bollplank under tiden du gör ditt arbete och undersökningen. Möjlighet till jobb kan finnas vid gott resultat efter verksamhetsförlagd del av din utbildning hos oss.

Ansökan skickas till info@coffeecomb.se

Med vänlig hälsning/Kind Regards

Gustav Einarsson

VD
Sweden Sport Academy
Telefon: 070-6642925

 

Stolt arrangör av: 

Sport Camps: http://www.swedensportacademy.com

Idrottsskolan Knatteskutt: http://www.knatteskutt.se

Dansskolan Star Dance: http://www.stardance.se

Löpargrupperna Run Power: http://www.runpower.se