Ekonomiassistent på timmar till Flexbuss i Nybro

Ekonomiassistent på timmar till Flexbuss i Nybro

av Helena Mallin -
Antal svar: 0

EKONOMIASSISTENT  (TIMANSTÄLLNING)

Flexbuss Sverige AB med huvudkontor i Nybro är en aktör som genom linje- och beställningstrafik bedriver persontransporter. Koncernen omsätter idag ca 160 MSEK och antalet anställda uppgår till ca 170 stycken. Vi är nu i ett läge där vår ekonomifunktion behöver förstärkas med en deltidstjänst snarast. Omfattningen ligger på ca 1 dag i veckan. Vi har en flexibel inställning till val av veckodag eller uppdelning i två halvdagar i veckan. Under vår semesterperiod ser vi att du kan jobba i en något större omfattning.  
 
Du kommer som ekonomiassistent att arbeta i våra bolag med: 

  • Löpande redovisning med tyngdpunkt på hantering av leverantörsfakturor i vår leverantörsreskontra
  • Medverkan i periodbokslutsarbete och ekonomiskt analysarbete 

Vi söker dig som:

I grunden har kommit en bit in i din ekonomiutbildning på högskolan och har läst några delkurser i redovisning/ekonomistyrning. Du har ett stort intresse för ekonomistyrning och kan i kommande studieinriktning och karriär se en framtid inom redovisningsområdet.  Du får gärna ha någon erfarenhet från arbete med likartade arbetsuppgifter på ekonomiavdelning eller av redovisning i något småföretag. Har du erfarenhet av arbete i ett något affärssystem, gärna Visma så stärker du dina meriter.

För att passa in i rollen är du noggrann och ansvarstagande. Du är positiv, engagerad och vår platta organisation ställer krav på kommunikativa egenskaper och servicekänsla.

Din ansökan innehållande personligt brev och CV märkt ”Ekonomiassistent” sänder du snarast till jens@flexbuss.se då vi behöver ha vår nya medarbetare i tjänst i maj/juni 2015.

www.flexbuss.se