Webbsändning med Prins Daniels Fellowship om Entreprenörskap 27 maj

Webbsändning med Prins Daniels Fellowship om Entreprenörskap 27 maj

av Helena Mallin -
Antal svar: 0

Prins Daniels Fellowship som besökt Ekonomihögskolan två gånger erbjuder en webbsändning till er studenter.

Den 27 maj sänder Prins Daniels Fellowship live från studion på IVAs Konferenscenter.


Målgruppen är främst elever som studerar på gymnasiet, men alla som vill är välkomna att titta. Två sessioner sänds om 45 minuter vardera. Moderator: Linda Nyberg.

Kl. 13:30 – Möt entreprenörerna bakom Storytel och Karma

Grundarna till Storytel och Karma pratar om vad entreprenörskap är, hur de blev entreprenörer, hur de hittade sin affärsidé och vad som kan vara viktigt att  tänka på när man sätter ihop sitt team. Medverkande är H.K.H. Prins Daniel, Jonas Tellander, Storytel  och Elsa Bernadotte, Karma.

Kl. 14:45 – Entreprenörskap som sommarjobb

Kan man testa på entreprenörskap under sommaren? Vi snackar med några som vet hur man fixar sitt eget sommarjobb, testar på att vara sommarentreprenör, eller får hjälp att fila på affärsidén! Medverkande är H.K.H. Prins Daniel, Stefan FalkBoman, UngDrive, Belgin Fortaci, SEB och Jacob Rudbäck, Yepstr.

Tid: 13:30–15:30. Paus 14:15–14:45.

Live-stream: prinsdanielsfellowship.se/entreprenorskap2020

Prins Daniels Fellowship är ett samarbete mellan Prins Daniel, Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA), samt framstående entreprenörer och företagsledare. Projektet lanserades 2013 med visionen att bidra till en mer gynnsam kultur för entreprenörskap och en tillåtande attityd till risktagande och misslyckande. Målsättningen är att fler unga ska våga ta steget att starta eget och att främja utveckling och tillväxt hos unga entreprenörer.