Prins Daniels och hans Fellowship pratar om Entreprenörskap 7 mars i Växjö

Prins Daniels och hans Fellowship pratar om Entreprenörskap 7 mars i Växjö

av Helena Mallin -
Antal svar: 0

Datum: 7 mars 2018
Tid: 13:30-14:45 Föreläsning
Tid: 14:50-15:30 Rundabordssamtal (för vissa utvalda studenter)
Plats: IKEA-salen i Växjö

Mats Hammarstedt och Ekonomihögskolan står som värd när Prins Daniels Fellowship tillsammans med Inspiratörer genom IngenjörsVetenskapsAkademin (IVA) inbjuder till en föreläsning med stora möjligheter att ställa frågor och samtala om entreprenörskap. Tanken bakom detta är att samtal om vad det innebär att vara entreprenör och hur man går tillväga för att realisera en affärsidé ska få flera unga att göra verklighet av sina entreprenörsdrömmar.”

Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien driver därför detta projekt i samverkan med Prins Daniel med stöd från Ingvar Kamprad, Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank.

Besöket består av en föreläsning där Prins Daniel och inspiratörerna Sara Wimmercranz, BackingMinds, Footway, Filip Tysander, Wellington och Anna Stenberg, WES ingår. Stor möjlighet finns att ställa frågor.

Sedan följer "Rundabordssamtal" med särskilt utvalda studenter som får träffa Prinsen och inspiratörerna.

Anmälningssidan som öppnar 20 februari.

Det kommer gå en buss från Kalmar Nyckel kl 11:00 och tillbaka kl 16:00 ca. Vill du åka med den kontaktar du mig Helena Mallin för upplysning om det finns bussplatser kvar.

Vi kan känna oss speciellt utvalda som får ta emot Prinsen igen, för ca två år sedan gjorde han ett motsvarande besök på Ekonomihögskolan i Kalmar.

Hälsar

Helena Mallin, Fakultetssamordnare