Lär känna dig själv och hur du fungerar i grupp med personlighetstestet Myers-Briggs Type Indicator (MBTI)

Lär känna dig själv och hur du fungerar i grupp med personlighetstestet Myers-Briggs Type Indicator (MBTI)

av Mikaela Möllerstedt -
Antal svar: 0

I vilket sammanhang du än befinner dig kommer du alltid möta olika personlighetstyper som du kommer behöva hantera och bemöta, inte minst i rollen som ledare. Nu får du möjlighet att lära känna dig själv och hur du fungerar i grupp.

Välkommen till föreläsning och gruppsamtal om personlighetstestet, Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) – ett verktyg för självkännedom och personlig utveckling!

Chris McIlroy som leder föreläsningen är certifierad MBTI-coach och legitimerad psykolog. Han har specialiserat sig mot chefs- och ledarutveckling samt grupp- och organisationsutveckling och har i över 20 år arbetat med grupputveckling inom både offentlig och privat sektor. Chris jobbar bl.a. mycket med grupp- och teamutveckling samt individuell coaching inom IKEA.

För att få reda på just din personlighetstyp kommer du själv att få utföra ett personlighetstest inför träffen och Chris kommer att ge dig en insikt i de olika personlighetstyperna som testet baseras på så du kan få en känsla av din egen personlighet och även hur MBTI fungerar i gruppsammanhang.

Du får ett intyg att du deltagit i testet och föreläsningen.

För att kunna delta på kursen behöver du vara student på Linnéuniversitetet och medlem i Juniorledarskapsakademin. (Läs mer om Juniorledarskapsakademin)


Datum för aktiviteten:

Kalmar

23/10 kl. 15:00 – 19:00 (vi bjuder på en wrap och dricka i pausen)

Sista anmälningsdag 18/10

Växjö 

20/11 kl. 15:00 – 19:00 (vi bjuder på en wrap och dricka i pausen)

Sista anmälningsdag 15/11

 

Är du intresserad? Kontakta mikaela.mollerstedt@lnu.se