Ekonomistudent sökes för extraarbete som receptionist i Kalmar

Ekonomistudent sökes för extraarbete som receptionist i Kalmar

av Helena Mallin -
Antal svar: 0

Om företaget
Electra grundades 1949 och är idag en av Sveriges bästa partners inom handel, IT och logistik. Med kundunika lösningar, där styrkan är IT-intensiva och kostnadseffektiva koncept samt logistiktjänster för tredje parts räkning är Electra branschledande. För mer information besök gärna www.electra.se. Tjänsten tillsätts och bemannas via Lernia, all kontakt går via angiven kontaktperson.

Arbetsuppgifter
Trivs du i mötet med andra människor och gillar att jobba med service? Har du tidigare erfarenhet inom administration, kundservice och/eller ekonomi? Då har vi det rätta uppdraget för dig! Vi söker nu dig som vid sidan om annan sysselsättning vill arbeta extra som receptionist hos Electra i Kalmar. I rollen som receptionist är du företagets ansikte utåt, med många kontaktytor såväl internt som externt. I dina arbetsuppgifter ingår att bemanna företagets reception och växel, ta emot besök, posthantering samt arbetsuppgifter av administrativ och ekonomisk karaktär.

Formell kompetens
- Avslutade gymnasiestudier - Utbildning inom ekonomi är meriterande - Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, ekonomi och/eller som receptionist är meriterande - Du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 % (så som exempelvis studier eller deltidsanställning) - God datorvana - Svenska och engelska i såväl tal som skrift

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och trivs i mötet med andra människor. Du har en professionell och positiv framtoning, är duktig på att organisera och hjälper gärna till där det behövs. Noggrannhet och flexibilitet är också egenskaper som värderas högt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid /deltid /Kalmar

Tillträdesdag
Omgående

Information
För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Jenny Karlsson, på tel. 072-254 00 1 alternativt jenny.karlsson2@lernia.se. Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan - redan idag! Ansöker gör du på  https://www.lernia.se/jobb/kalmar/administration-ekonomi-juridik/extraarbete-som-receptionist-hos-electra-jobb48599