Ämnesdisposition

  • Nedläggning av program - Fakulteten för samhällsvetenskap

    • Beslut om nedläggning av ett utbildningsprogram fattas enligt delegationsordning.
    • Program som varit vilande och inte erbjudits till studenter de senaste tre verksamhetsåren ska läggas ner. 
    • Beslut om nedläggning av program ska följa Processbeskrivning för nedläggning av utbildningsprogram och/eller examensrättighet inom huvudområde vid Linnéuniversitetet 

  • Ledarskap och organisation

     Utbildningsprogrammet Ledarskap och organisation har länge varit ett populärt och uppskattat program vid Fakulteten för samhällsvetenskap. Icke desto mindre har vi av strategiska skäl i februari 2024 beslutat om programmets nedläggning.

    Vi kommer således inte att anta nya studenter till programmet (den sista kullen antogs HT22), även om stora delar av programmet istället tillgängliggörs i form av fristående kurser i Sociologi på halvfart och distans. Mer information om dessa möjligheter når du via länken ’Jag hade gärna läst programmet’ nedan.

    För befintliga studenter på programmet innebär nedläggningen att ni måste klara av kurserna inom huvudområdet Ledarskap och organisation innan kurserna läggs ner. Mer information om detta finner ni via länkarna nedan. Detta gäller även er som f.n. har beviljat studieuppehåll från programmet.