Gå direkt till huvudinnehåll
Moodle
  • Stöd och service
    Hjälp med Moodle Linnéstudent Moodle servicefönster Stöd och service Start / Alla kurser
    My Media
  • Mer
Svenska ‎(sv)‎
English ‎(en)‎ Svenska ‎(sv)‎
Logga in
Moodle
Stöd och service Fäll ihop Expandera
Hjälp med Moodle Linnéstudent Moodle servicefönster Stöd och service Start / Alla kurser My Media
  1. Start
  2. Kurser
  3. Hälso- och livsvetenskap
  4. Kemi och biomedicin
  5. Nutrition och livsmedelsvetenskap

Nutrition och livsmedelsvetenskap

  • 1 Sida 1
  • 2 Sida 2
  • 3 Sida 3
  • » Nästa sida
25VT - 1KE016 - Näringslära - 7,5 hp - Kalmar - 50%
25VT - 2KE005 - Nutrition, toxikologi och folkhälsa - 15 hp - Kalmar
25VT - 1KE019 - Livsmedelsanalytisk kemi - 7,5 hp - Kalmar
25VT - 1BL014 - Kost Näring Hälsa - 7,5 hp - Kalmar - 25%
25VT - 2KE007 - Livsmedelskemi - 7,5 hp - Kalmar
24HT - 2LV001 - Livsmedelsteknik och kvalitetssäkring - 15 hp - Kalmar - 50%
Examinationer 1BL001 Kost, näring, hälsa
24HT - 1LV001 - Livsmedelsmikrobiologi - 7,5 hp - Kalmar
24HT - 1KE018 - Fysikalisk kemi med livsmedelskemisk inriktning - 7,5 hp - Kalmar - 80%
24HT - 1LV004 - Livsmedelskunskap - 7,5 hp - Kalmar - 50%
24HT - 1BL014 - Kost Näring Hälsa - 7,5 hp - Kalmar - 25%
24VT - 1KE016 - Näringslära - 7,5 hp - Kalmar - 50%
24VT - 2KE005 - Nutrition, toxikologi och folkhälsa - 15 hp - Kalmar
24VT - 1BL001 - Kost Näring Hälsa - 7,5 hp - Kalmar - 25%
24VT - 2KE007 - Livsmedelskemi - 7,5 hp - Kalmar
24VT - 1BI005 - Mikrobiologi I - 7,5 hp - Kalmar
24VT - 1KE019 - Livsmedelsanalytisk kemi - 7,5 hp - Kalmar
24VT - 2LV002 - Tillämpad livsmedelsvetenskap - 7,5 hp - Kalmar
23HT - 1KE018 - Fysikalisk kemi med livsmedelskemisk inriktning - 7,5 hp - Kalmar - 50%
23HT - 2LV001 - Livsmedelsteknik och kvalitetssäkring - 15 hp - Kalmar - 50%
  • 1 Sida 1
  • 2 Sida 2
  • 3 Sida 3
  • » Nästa sida
Inte inloggad. (Logga in)
Byggt med Moodle