Besök på Linnéuniversitetet av Prins Daniels Fellowship

Besök på Linnéuniversitetet av Prins Daniels Fellowship

av Helena Mallin -
Antal svar: 0

Prins Daniel och inspiratörer kommer att besöka Ekonomihögskolan på Linnéuniversitet. Moderator Johan Weigelt kommer att leda eftermiddagen då vi får träffa:

  • Martin Lorentzon, en av grundarna till Spotify
  • Caroline Walerud, en av grundarna till Volumental, företaget som med hjälp av kunddata och teknik hjälper företag att göra shopping till något personligt och skräddarsytt.
  • Sofie Stenmark, en av grundarna till Yollibox, frozen yoghurt företaget som säljer sina produkter över stora delar av landet.
  • Linnéuniversitetets vicerektor Nils Nilsson samt representera från Swedbank.

Datum: 2 december 2015
Tid: Aulaföreläsning kl. 13:15-14:30
Plats: Ny200, Ekonomihögskolan, Kalmar nyckel, Kalmar
Legitimation: På begäran ska legitimation kunna uppvisas.


Föreläsningen hålls på svenska.

 Till anmälan

 Prins Daniels Fellowship ett långsiktigt sammarbete
Prins Daniels Fellowship är ett långsiktigt samarbete mellan Prins Daniel, IVA samt framstående entreprenörer och företagsledare. Projektet lanserades i januari 2013 och förhoppningen är att projektet ska bidra till en mer gynnsam kultur för entreprenörskap och en mer tillåtande attityd till risk och misslyckande. Prins Daniels Fellowship och Entreprenörskapsprogram ska inspirera unga människor till entreprenörskap och stötta unga entreprenörer

Inspiratörer från näringslivet
Projektet har samlat en grupp utvalda entreprenörer och företagsledare som deltar i projektet som inspiratörer. Dessa personer bidrar till projektet genom att medverka vid besök på skolor och universitet, som mentorer i projektets mentorskapsprogram och i andra aktiviteter som projektet ordnar med syfte att stimulera unga entreprenörer.

http://www.iva.se/projekt/prins-daniels-fellowship/