Kalmar ESS arbetsmarknadsresa Business Tripp 15-16 april till Stockholm

Kalmar ESS arbetsmarknadsresa Business Tripp 15-16 april till Stockholm

av Helena Mallin -
Antal svar: 0

Ni har väl inte missat att Kalmar ESS arbetsmarknadsresa Business Trip går av stapeln den 15-16 April? I år sker resan till Stockholm! 

Resan ämnar skapa möjligheter för ekonomihögskolans studenter att möta arbetsmarknaden och näringslivet på ett mer praktiskt sätt. Genom studiebesök och möten med intressanta och inspirerande företag, får Kalmar ESS studenter chansen att utöka sin kunskap om näringslivet och olika företags verksamheter, skapa nya kontakter inför framtida arbetsliv men också chansen att knyta kontakter med andra medresande studenter från olika program på Ekonomihögskolan! 

Att få möjligheten att ställa just dina frågor direkt till olika företag som arbetar med just de områden som ekonomihögskolan riktar sig mot, är av stor betydelse för att utöka din kunskap om näringslivet och arbetsmarknaden. Detta kan förbereda dig på vad som väntas och vad som krävs i ditt kommande arbetsliv. 

Priset för resan är 280 kr och vad som ingår i det priset samt information om aktiviteterna under de två dagarna, går att läsa mer om på eventet för Business Trip 2015 på Kalmar ESS Facebook-sida. 

 Missa inte chansen att följa med Kalmar ESS till Stockholm den 15-16 April!