Karmadagen den 4 februari i Kalmar - en rekryteringsmässa

Karmadagen den 4 februari i Kalmar - en rekryteringsmässa

av Helena Mallin -
Antal svar: 0

Du har väl inte missat att Karmadagen kommer att gå av stapeln den 4 februari? Karmadagen är en rekryteringsmässa skapad av studenter för studenter och är ett projekt som drivs av Linnéstudenterna och Karmadagens projektgrupp. Målet med mässan är att skapa en plattform där Linnéuniversitets studenter och aktörer från arbetslivet möts för att prata om jobb.

Årets stora nyhet är att vi har flyttat fram Karmadagen en hel månad för att göra det lättare för dig som student att söka sommarjobb. Vi har dukat upp ett smörgåsbord att intressanta företag som kommer till Kalmar Sportcenter för att tala om dina arbetsmöjligheter hos dem.

Så ta på dig din snyggaste skjorta, vässa ditt CV och möt några av Kalmar regionens största företag i Kalmar Sportcenter den 4 februari 10:00. Alla utställande företag hittar du på www.karmadagen.se

Lyxfällan-profil och skoentreprenör föreläser
Som tradition bjuder Karmadagen på intressanta föreläsare till er studenter och i år har vi tagit in två riktiga toppnamn som vi hoppas skall inspirera er. Det handlar om Magnus Hedberg och Emy Blixt. Magnus Hedberg är mest känd som ekonomisk rådgivare i TV3 succéprogram Lyxfällan. Där har han hjälpt över 100 deltagare att få hjälp med sin ekonomi via budgettavlor och genom att samla sina krediter.

Utan över sin TV-roll har Magnus Hedberg länge arbetat som ekonomisk konsult åt flera stora svenska företag. På Karmadagen kommer Hedberg att föreläsa om hur du blir FramgångsRIK på arbetsmarknaden genom att kommunicera och agera på rätt sätt.

Emy Blixt är svenska läraren som bytte svarta tavlan mot modemässor. Hon är grundaren av det svenska skomärket Swedish Hasbeens som idag är en mycket populär aktör på den internationella modemarknaden. Hennes skor som inspireras av den svenska träskon bärs av celebriteter som Sarah Jessica Parker och Sienna Miller på Hollywoods gator. På Karmadagen kommer Emy Blixt tala om hur hon startade ett stort modeföretag utan varken erfarenhet eller kontakter inom branschen. Hon valde istället tankesättet ”Learning by doing”.

Biljetter till föreläsningarna är gratis men måste hämtas under Karmadagen den 4 februari!

För mer information om Karmadagen och hållningstider besök www.karmadagen.se

Vi hoppas att vi ses den 4 februari!
/Karma Crew