Sommarjobb Skaderegistrerare Länsförsäkringar Kalmar Län

Sommarjobb Skaderegistrerare Länsförsäkringar Kalmar Län

av Victor Bohman -
Antal svar: 0

Gillar du service och administration? Jobbet som skaderegistrerare innebär att ta emot samtal från våra kunder som ringer in till oss för att nyttja sin försäkring och anmäla en skada. Din uppgift är att registrera skador åt vår skadeavdelning.

Anställningen är en allmän visstid, arbetstider mellan 09:30-15:30, cirka 10-11 veckor med placering i Kalmar. Tillträde sker i mitten av juni.

Vem är du? 

För att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad och trivas med både kundkontakt och administrativa arbetsuppgifter. Vi söker en självgående person som har en professionell framtoning i dialog med kund. Du har förmågan att få kunden att känna sig sedd och hörd.

Du trivs med dator och telefon som dina främsta arbetsredskap. Du behöver vara bekväm i att arbeta i olika IT-system och digitala verktyg och behärska både svenska och engelska väl i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service är det meriterande.

Vill du ha mer info?

Fredrik Wiberg 0480-691 32 eller Lina Carlsson 0480-691 96

Facklig representant:

Johanna Waldén, 0480-693 12, johanna.walden@lfkalmar.se

Välkommen med din ansökan senast 2022-04-24. Vi kommer att arbeta löpande med urval och intervjuer, så vänta inte med din ansökan!

 https://jobb.lansforsakringar.se/LansforsakringarKalmar/job/Kalmar-Skadereglerare-Motorskador/744809202/