CISV Sweden’s nationella styrelse söker en Ledamot Ekonomiansvarig – Är det du?

CISV Sweden’s nationella styrelse söker en Ledamot Ekonomiansvarig – Är det du?

av Frida Sjökvist -
Antal svar: 0

Tillträde: Omgående

Att vara ekonomiansvarig i CISV Sweden’s nationella styrelse innebär att man är den styrelseledamot som har det yttersta ansvaret gällande ekonomiska frågor. Uppdraget innebär att man stöttar styrelsen i att ta ekonomiskt relaterade beslut, att man håller sig uppdaterad om hur utfallet mot budget utvecklar sig under året samt presenterar detta för resten av styrelsen och medlemmarna på årsmötet. 

Vad är CISV? 

CISV är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation med målsättningen att skapa en fredligare värld. Vi arbetar med fredsutbildande aktiviteter på lokal, nationell och internationell nivå. Sedan starten 1951 har vi genomfört ungefär 7 000 internationella läger och projekt med 275 000 deltagare. Vi skapar fredsutbildning i en inkluderande miljö inom fyra utbildningsområden: Mänskliga rättigheter, Mångfald, Konflikthantering och Hållbar utveckling. 

CISV finns på 200 platser i världen, i Malmö, München, Mexico City och så vidare. Vi är en demokratisk organisation som bygger på samarbete och ideellt engagemang. Tillsammans har vi bestämt oss för att det går att skapa en bättre värld, ett litet steg i taget.

CISV består i Sverige av tolv lokalföreningar som tillsammans har ungefär 1 500 medlemmar. Mellan årsmötena leds CISV Sweden av en styrelse som verkställer årsmötets beslut, koordinerar de nationella kommittéerna samt representerar organisationen utåt.

Vi söker dig som…

…tycker vår verksamhet är viktig för samhället och som vill få ideell erfarenhet genom ett tvåårigt styrelseuppdrag i en organisation för barn och ungdomar. Vi har inga formella krav på erfarenhet, däremot ser vi att du har viljan att ta dig an uppdraget och driva organisationen framåt. 

För mer information se uppdragsbeskrivningen för Ledamot Ekonomiansvarig samt besök CISV Sweden’s hemsida. Vid frågor kontakta board@cisv.se

 

För att ansöka: Skriv en kort presentation om dig själv och varför du vill ta dig an uppdraget och skicka tillsammans med dina kontaktuppgifter till board@cisv.se, så hör vi av oss till dig så fort som möjligt. 

 

--

Med vänliga hälsningar

Annie Gustavsson

Ledamot Ekonomiansvarig 

+46(0)708976002

Annie.gustavsson@cisv.se