Studenthälsan har ny digital mötesplats!

Studenthälsan har ny digital mötesplats!

av Anna Lindestam -
Antal svar: 0

Zooma in – nu ses vi! På studenthälsans digitala mötesplats.

Vi saknar dig och har därför skaffat ett ställe där vi kan mötas och där ni kan möta varandra. Utan krav! Du är med på dina villkor, med eller utan kamera. Lyssna eller delta. Säga emot eller hålla med ?. Dyka in en stund eller bänka dig från början, det som passar dig. Vi kör varje torsdagsmorgon mellan 8.30 och 9.30. (Ibland kommer vi att mötas på engelska, så att våra internationella studenter kan vara med. Första gången blir den 25 februari.)
För att samtala kring saker som berör, både det som ger energi och det som skaver. Vi kommer att ha ett tema varje gång. Att samlas kring, som en utgångspunkt. Sen får vi se var vi hamnar!
Ibland styr vi temat men tar tacksamt emot ämnen att prata om, ifrån dig.


Hur kan man vara tillsammans med andra utan att tappa bort sig själv?

Hur kan man våga vara utan att hela tiden kolla av om man duger? Om jag måste göra det är det svårt att ha roligt. Att lära känna varandra.
Vi alla har behov av att höra samman samtidigt som vi vill och behöver vara självständiga. 
Vi längtar efter andra, att vara tillsammans och nära och samtidigt är vi rädda att inte passa in, att inte få vara med. Ja, de här dubbla känslorna vill vi stanna upp och prata om. Vad kan vi göra för att få en bra balans mellan oss själva och andra, varandra? Välkomna att Zooma in med oss! 

11 februari 8.30 – 9.30 

 

länk till mötesrummet

 

Annika Axelsson

Kurator/Gestaltterapeut

Councellor/Gestalt therapist

Telephone (0)470 - 708191